Tillykke, din Gratis rapport er netop sendt afsted!  I mellemtiden, så se følgende:

hvordan hundredevis af klienter har Opnået Deres Vægttab

Hvordan deres krop har taget form på blot 90 dage,

uden at gå på kur eller løbe solen sort. 

Book Din Gratis Vægttabs-Samtale Herunder, Så Får Du Tilpasset Råd Der Matcher Dine Mål

BOOK DIN GRATIS VÆGTTABS SAMTALE HER

Endelig... Den Absolut Bedste Måde At Smide Overflødige Kilo Og Opnå Din Drømmeform, Uden At Sulte Dig Selv

Er du træt af at skulle skifte mellem kur og normal kost? Bøvler du med yo-yo vægt? Eller er du blot klar på at smide de overflødige KG, som du har bøvlet med for længe? Jeg forstår dig godt.

Mit navn er Peter Hald, og i løbet af de sidste par år har jeg hjulpet hundredevis af super seje mennesker med at gøre netop dette: Opnå deres ønskede fysik, på den absolut nemmeste måde tænkelig.


BOOK VÆGTTABS SAMTALE HER
IMG_9706-kopi-edited

Det Kræver Ikke At Du Genopfinder Den Dybe Tallerken - Du Skal Blot Følge Mit Skudsikre Og Beviste System

At komme i den form man går og drømmer om samt smide de overflødige KG, er faktisk ikke så svært som langt de fleste går og tror. Men som det er med alt i livet, så gør man det en hel del sværere, ved at forsøge sig frem til alting, uden en bevist plan, som fortæller dig hvilken retning du skal gå. Forestil dig blot at du skal køre til en fremmed by 1.000 km fra dit hjem, uden GPS, kort eller vejskilte – hvordan skal du nogensinde finde frem? Det samme gælder når du forsøger at komme i mål med din fysik og sundhed – du skal have en plan, ellers arbejder du i blinde.

De sidste år har jeg perfektioneret mit system, som er så tæt på “copy and paste” som overhovedet muligt. Det vil sige: Selvom du har forsøgt og fejlet før, så kan ALLE følge dette system til at opnå deres drømmeform.

Ulla og Sanne fortæller om deres oplevelse af at være i Hypnose hos Peter og hvad effekten har været efter...

Her Er Et Kort Omrids Af Hvad Vi Kommer Til At Gå Igennem På Din Gratis Vægttabs Samtale

LONE, ASSENS

Jeg synes det er nogle dejlige kærlige daglige sætninger man skal sige til sig selv. Det gør at man får et mere afslappet forhold til sin krop. Den må gerne være som den er. Det at være taknemmelig for det man har, gør man får en mere rolig dag. Ikke hige efter noget. Det kommer wauw - og det kommer når jeg bare følger anvisningerne.. 

Jeg kan kun synes godt om kurset. Kh Lone

EDITH, VEJLE

Først og fremmest et vægttab på godt 7 kg., hvilket jeg er meget meget glad for!

Dette skyldes den motivation jeg får via Hypnoserne. Jeg har totalt mistet lysten til kager og slik.

Jeg bliver motiveret til at bevæge mig, det er blevet et must. Jeg har nu en daglig Power Walk tur, her i skønne Vejle, hvor det går op og ned ad bakke.

Jeg følger også nogle af de øvelser, som min fysik magter. Jeg overspiser heller ikke mere :-)

Jeg er begyndt med Yoga, i en alder af 65 år og elsker det!

Succes-skemaerne er fine, -og Peter er god til at guide os!

Dagsplaner, og dagens affirmation er også super. Alt i alt er jeg godt tilfreds , på en skala fra 1- 10, er svaret 10 - Jeg er så glad Peter!

Langt De Fleste Mennesker Når Desværre Aldrig At Realisere Deres Drømmefysik Og Sundhed...

Og det er ikke fordi at de mangler viljestyrke. Det er heller ikke fordi at de. mangler viden omkring hvordan man gør det. De er simpelthen blot blevet klædt på til at fokusere på de forkerte ting. For selvom din kost er vigtig, din træning er vigtig og at du prioriterer din sundhed generelt set, så er der en ting, som ingen lærer dig: At bygge et solidt mindset, så dine resultater blive holdbare

IMG_9730

LISE, KØBENHAVN

“At deltage i Peter Hald’s 8 uger’s online-vægttabsprogram har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv m.h.t. vægttab.

Peter’s koncept med en blanding af hypnose, meditationer, live coaching, fysiske og mentale hjemmeøvelser samt et dejligt, humoristisk FB fællesskab, har alt sammen resulteret i et pænt vægttab på over 6 kg. - og en helt ændret kropsbevidsthed. - Og jeg har ingen Sukkertrang overhovedet!

Jeg har fået et kæmpe mod til at fortsætte denne positive, sunde og stabile livsstil.Tak Peter.”


100 % Granti

Hvis du ikke har synlige resultater på vægten når du har været igennem forløbet får du pengene retur. Du skal naturligvis følge programmet som anvist og indesende dit Successkema hver søndag for at opnå den 100% garanti. Men det vigtigste er at du får succes med de ændringer du ønsker.

Kopi af 1 (2)

Er Du Klar Til At Springe Over Yderligere Års Forsøg Og Fejl... Og Springe Direkte Til Det, Der Er Bevist Til At Virke?

Hvorfor spilde flere år på at bøvle og kæmpe selv, for at finde løsningen på et problem, som jeg kan vise dig? Du kan spare dig selv for at alt den hovedpine og fejl ved blot at tage i mod min rådgivning og mit framwork. Det er som en genvej, der både sparer dig for tid, men også øger forbedrer dine resultater markant.

Så hvis du er klar til endelig at kunne trække de jeans på, som du førhen passede i, så book din gratis strategi-samtale med mig herunder.

På din vægttabs-samtale får du mit beviste system, skræddersyet til dig, som du kan følge til at nå dine mål.

Hvis Du Stadig Ikke Er Overbevist, Så Er Der Lidt Flere Guldkorn,

Som Jeg Kommer Til At Dele Med Dig

Den Hårde Sandhed Om At Komme I Form

Det er ikke nok at få stukket en kostplan og et træningsprogram i hånden – det giver ikke holdbare resultater. I stedet handler det om at arbejde med sine underbevidste overbevisninger, sådan at det bliver meget nemmere – jeg viser dig hvordan.

3 Små Tips Til At Smide Et Par Hurtige KG

Selv har jeg brugt disse 3 hurtige tricks til at smide de første par KG, og derfra bruge momentum til at få snebolden til at rulle

Hvorfor Det Faktisk Skal Være "Nemt" At Tabe Sig

Mange føler at de skal trække sig igennem processen, men hemmeligheden til holdbare resultater er at nyde den – jeg viser dig hvordan

Hvordan vil det føles - når du har større overskud i din krop?


BOOK DIN GRATIS VÆGTTABS SAMTALE HER

På din vægttabs-samtale får du mit beviste system, skræddersyet til dig, som du kan følge til at nå dine mål.

Peter rundt profil billede

Hypnotisør Peter Hald